Bemutatkozás

Üdvözöljük a Verena '03 Szolgáltató és Tanácsadó Kft. honlapján! 

Történetünk

A VERENA Kft.  2003 évben kezdte meg tevékenységét Mogyoródon és vonzáskörzetében, majd folyamatosan növelte piaci hatósugarát. Tevékenységünk kiterjed a szomszédos településekre (Szada, Kerepes, Fót, Gödöllő, Szilasliget, Dunakeszi, Csömör, Kistarcsa, Csomád, Veresegyház) és több budapesti kerületre is. 2005-ben kezdtük meg az átállását a hagyományos humánerős őrzés-védelemről a biztonságtechnikai eszközökkel (kombinálva riasztó és kamera rendszerek) védett objektumok járőrszolgálattal ellenőrzött és a monitoring rendszer vészjelzése esetén kivonuló szolgálattal közbeavatkozó, a szükséges ellenintézkedéseket biztosító szolgáltatásra. Ezt a lehetőséget országosan távolságtól függetlenül végezzük.

 

Filozófiánk

A Verena 03 kiemelt célja, hogy partnereink számára lehetőségének kiaknázásával költség csökkenést érjen el. Tevékenységünket a nagy vagyonvédelmi cégektől függetlenül, kizárólag ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva végezzük. Tanácsadóink a cég egyedülálló know-how-ját alkalmazva a jövő tekintetében képesek megtakarításokat elérni ügyfeleink számára. Sikerünk garanciája a magas szintű, gyakorlatban szerzett, több évre visszavezethető tapasztalat, melynek segítségével hosszú távú, kölcsönös előnyökre épülő partneri kapcsolatra törekszünk ügyfeleinkkel.

 

Figyelem

Sokba kerül telephelye, irodája őrzése? Alszik az őr éjszaka? Mi spórolunk Önnek! Korszerű technikai berendezések felszerelésével, video távfelügyeleti megoldásainkkal kiváltjuk az élőerőt! A technika nem alszik! Keressen minket bizalommal!

Cégünk itt is megtalálható: http://www.szvmszk.hu/index.php?pg=vallalkozasok_nevjegyzeke®isterID=20...